Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi expanderar och söker nu efter en junior konsult 

Som konsult hos oss innebär varierande arbetsuppgifter där vi behöver både expertis på plats ute hos kund för en applikation men även support och inhouse porjekt på kontoret. Du skall vara villig att lära sig många applikationer. Vi arbetar med att hjälpa företagen att digitalisera deras arbetsprocesser och fakturahantering. Uppdragen ligger nära hjärtat av våra kunders kärnverksamhet och kundkontakt är en naturlig del av vardagen. Våra konsulter som har erfarenheter inom området och produkter som OpenText StreamServe, Addoro, GMC och xWare. 

Vi söker dig som vill utvecklas till en ninja till implementerings eller affärssystem konsulter. Vi ser att du har grund kunskaper minst .NET eller Java och gärna i databaser. Du har även en väldigt god analytisk förmåga att lösa problem. Vi ser gärna att du är i början av din karriär relativt nyexaminerad från högskolan. Vidare har du ett stort driv, är mån om din leverans och trivs i en miljö med stundtals högt tempo.

Som person är du självgående, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt vidare är du driven och vill utvecklas till en vass ninja konsult som tycker om att gå bakom skalet till affärssystemet. Du kan kommunicera lösningar och resonera med kollegor såväl som med våra kunder vi ser att du är bekväm med telefon- och mailkommunikation då vår dagliga kontakt med kunderna. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder ett företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. För dig som inte har jobbat med våra produkter förut så kommer vi erbjuda dig ett startpaket med utbildningar. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748.Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer