Ekonomiadministratör

Logotyp

Ekonomiadministratör

Vi är ett av Sveriges ledande och äldsta företag när det gäller renovering av murade och putsade fasader. Nyproduktion är idag en ganska liten del av vår verksamhet. Vår inriktning är framför allt fasadrenoveringar och då med tonvikt på äldre hus. Där kommer våra erfarna medarbetare, ett 20-tal murare alla med yrkesbevis väl till sin rätt. Med stor respekt för gamla beprövade kunskaper och med företrädesvis mineraliska naturmaterial arbetar vi för att återge alternativt bevara fastigheters putsade fasader. Till det kommer vårt väl inarbetade kontaktnät med hantverkare och specialister av olika slag, som gör att vi kan åta oss alla typer av renoveringar. Med en av Sveriges äldsta och längsta referenslistor följer att vi kan åta oss mycket komplexa och krävande renoveringsarbeten.

Vi expanderar och söker nu en

Ekonomiadministratör till vårt kontor på Lilla Essingen

Som ekonomiadministratör kommer du att ha en centralroll i vår verksamhet. Du kommer att ha fullt ansvar för ekonomin, som berör allt från bokföring och fakturering till löner. Vidare kommer du att jobba nära vår verksamhet vilket innebär att du har god kontroll över våra projekt, du kommer att kolla på nya jobb och lägga kalkyler.  

För att lyckas i rollen har du en ekonomiutbildning alt. relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du jobbat i en liknande roll tidigare där du arbetat självständigt och drivit egna projekt. Då många av våra dokument är på svenska är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, noggrann och engagerad. Du har ett öga för nya lösningar både, arbetsmässigt som utformning av kontoret.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla Sveriges äldsta företag av murade och putsade fasader. Du kommer att få ta del av kulturhistoriska projekt hos ett företag som ser personalen som sin viktigaste resurs.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer