Psykolog till neuropsykiatriska utredningsteamet

Logotyp

Psykolog till neuropsykiatriska utredningsteamet

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Vi söker därför Legitimerade psykologer till det neuropsykiatriska utredningsteamet för öppenvårdsmottagningen i Norrtälje.

Du kommer att tillhöra det neuropsykiatriska utredningsteamet, som förstärks kraftigt under 2016. Utredningarna sker i nära samverkan mellan psykolog och läkare, med möjlighet till särskilda insatser av arbetsterapeut och specialistsjuksköterska. En administratör/sekreterare kommer även att vara knuten till teamet.

Arbetsuppgifterna består primärt av bedömning, diagnostisering, utredning och behandling av patienter med pågående specialistpsykiatrisk kontakt samt kontakt med vårdgrannar och berörda myndigheter. Samarbetet med dessa är välutvecklat och verksamheterna är lokaliserade i vår omedelbara närhet. Psykologerna har sin hemvist i sitt behandlings- eller utredningsteam. Mottagningen är öppen under kontorstid, med förlängd arbetstid till 19.00 någon dag i veckan.

Vi söker dig som är leg. psykolog, några års erfarenhet är meriterande. 

Du är utvecklingsfokuserad och vill pröva nya vägar. Vidare är du resultatinriktad och utvärderar dina behandlingar kontinuerligt till gagn för verksamhetens och våra kunders bästa. Ditt bemötande mot kunder och kollegor är av bästa sort.Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team.
Du har god prioriteringsförmåga och beredskap för att anpassa dina insatser även utifrån hastigt uppkomna behov och förutsättningar. Du är stresstålig och har en hög produktion.

Vi erbjuder en dynamisk verksamhet och inspirerande arbetsplats där du kan utvecklas som psykolog. Här finns även TioHundramodellen där en integrerad samverkan sker med andra verksamhetsformer, t.ex. primärvården, på ett effektivt sätt.

Vi strävar mot att inom några år bedriva den bästa psykiatriska verksamheten för våra kunder samt uppbära den bästa arbetsmiljön för våra medarbetare.

Handledning i mindre grupper sker varannan vecka.

Vi värdesätter mångfald.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel 08-510 60 651

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert