Byggnadsingenjör

Logotyp

Byggnadsingenjör

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi expanderar och söker nu en

Junior Byggnadsingenjör

För att lyckas i rollen som byggnadsingenjör hos oss bör du tidigare ha arbetat nära arkitektur, på ett arkitektkontor eller ett konstruktionskontor med projektering antingen under eller efter din utbildning. Arbetsuppgifterna är varierade så som våra projekt och innefattar både illustration och projektering.  

Vi tror att du är en duktig illustratör i främst ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vidare har du en högskoleingenjörsutbildning och är mest troligt i början av din karriär. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

Som person är du social, nyfiken och vill utvecklas inom din yrkesroll. Vi tror att du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar där du tar mycket ansvar i dina egna processer.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert