Leg. Psykolog Vuxenpsykiatrin

Logotyp

Leg. Psykolog Vuxenpsykiatrin

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till en betydelsefull roll som psykolog i en positiv och engagerad enhet. Vi är fyra psykologer som jobbar utifrån KBT och PDT inriktning med störningar som ångest, depression, tvång, personlighetsproblematik och PTSD. På vuxenpsykiatrin finns cirka 50 engagerade medarbetare med olika kunskaper och kompetens i fem olika enheter (allmänpsykiatri, affektiv, psykos, neuropsykiatrisk samt mottagningsenhet).

Arbetsbeskrivning
Tjänsten kommer att vara knuten till det allmänpsykiatriska teamet, med huvuduppgift att svara för bedömning, diagnostisering och psykoterapeutisk behandling. Vi söker i första hand er med KBT-inriktning men är även intresserad av de som har en psykodynamisk terapiinriktning. Eftersom vi har planerat att starta upp vår DBT verksamhet igen, är det meriterande att antingen har erfarenhet med DBT behandlingar eller en utbildning i DBT.
Arbetsuppgifterna består primärt av bedömning, diagnostisering, utredning och behandling av patienter med pågående specialistpsykiatrisk kontakt samt kontakt med vårdgrannar och berörda myndigheter. Samarbetet med dessa är välutvecklat och verksamheterna är lokaliserade i vår omedelbara närhet. Psykologerna har sin hemvist i sitt behandlingsteam. Mottagningen är öppen under kontorstid med arbetstid till 19.00 någon dag i veckan.
Extern handledning i mindre grupper sker varannan vecka.
Det kommer också finnas möjlighet till auskultationer på andra arbetsplatser.
Vi arbetar hela tiden med att utveckla våra olika processer inom vår verksamhet för att uppnå en bra och effektiv verksamhet inom hela bolaget. Du kommer att ha möjligheter att påverka denna utveckling och ges möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Ditt bemötande mot kunder och kollegor är av bästa sort. Förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter värderas högt liksom en beredskap att anpassa dina insatser. Du har ett konsultativt förhållningssätt och är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har en god förmåga att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetet i teamet, har förmåga att arbeta självständigt, är prestigelös och målinriktad. Därtill är du resultatinriktad och utvärderar dina behandlingar kontinuerligt till gagn för verksamhetens och våra kunders bästa.
Du tycker om utmaningar och att driva utveckling samt ser sambandet mellan psykiatrisk vård och verksamhetens behov.
Du har lätt att uttrycka dig i svenska språket både muntligt och skriftligt, övriga språkkunskaper är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Vi erbjuder
En dynamisk verksamhet och en inspirerande arbetsplats där du kan utvecklas som psykolog.
Här finns även TioHundramodellen där en integrerad samverkan sker med andra verksamhetsformer, t.ex. primärvården, på ett effektivt sätt.
Vi strävar mot att inom några år bedriva den bästa psykiatriska verksamheten för våra kunder samt uppbära den bästa arbetsmiljön för våra medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08-510 603 87

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert