Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi växer och söker en Kalkylator

Som Kalkylator kommer du att ansvara för att skicka ut offertförfrågningar till underentreprenörer och leverantörer, ta fram kompletta kalkyler samt vara delaktig i sammanställningen av anbudsmaterial. Du ansvarar även för återkoppling till underentreprenörer och leverantörer. Det är viktigt med en marknadskännedom och även intresse för affärer och kundrelationer. Vi ser att du har en relevant utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll och gärna ifrån sjukhus projekt. Du har en bakgrund från produktion och gärna vart med i flera olika projekt. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i Sektionsdata, bluebeam eller likvärdigt program.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för kalkylarbete. Du är lyhörd mot både beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner. Du är en team-player, strukturerad, initiativrik och har förmågan att självständigt utföra kompletta kalkyler för projekt i varierande storlek och karaktär. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och lägger stor focus på trivsel inom företaget och mellan kollegorna.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08 520 01 748. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer