Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Västerorts BMF AB grundades 2004 och är idag 28 anställda. Det är ett starkt växande företag som utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Våra medarbetare har många års erfarenhet av branschen och utför bl.a. asfaltering, schaktning, stenarbeten, dränering, ledningsarbeten, betongarbeten och skötsel. BMF arbetar främst mot större byggföretag och kommuner och är med hela vägen från möte med kund till färdigt arbete. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Arbetsledare 

Som arbetsledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt med hjälp av en projektledare, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Vidare är du van att ordna tidsplaner och att kartlägga behov av personal. 

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet inom mark- och anläggning och gärna några års erfarenhet som arbetsledare. Utbildning inom arbetsmiljö, mark- och anläggning etc. är meriterande. Goda kunskaper i engelska och körkort är krav. 

Som person är du ambitiös och engagerad. Du tycker om att strukturera arbetet och har en förmåga att få din omgivning med dig. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder har du en god social förmåga och skinn på näsan. 

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt växande företag med kollektivavtal där stort fokus ligger på trivsel och personlig utveckling. Du kommer till ett härligt gäng som gillar att göra olika aktiviteter tillsammans som exempelvis hockey och bowling. Andra förmåner är bil, telefon, gymkort och rikskort. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Västerorts BMF AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer