Kalkylator inom mark och anläggning

Logotyp

Kalkylator inom mark och anläggning

Som markkalkylator hos BK-Konsulter så erbjuds du ett varierande och inte minst utvecklande arbete då du som kalkylkonsult huvudsakligen kommer att bistå med din kompetens och upprätta hållbara kostnadskalkyler i projekt där vi hjälper olika aktörer inom byggsektorn såsom entreprenörer, arkitekter och projektledare, – vilket innefattar allt från beräkning av total investeringskostnad/budget, anbudskalkyler, kalkyler för kostnadsstyrning under projekteringsskedet, utvärdering vid arkitekttävlingar och parallella uppdrag samt anbudskontroll.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du som söker har några års erfarenhet från kalkyler inom mark- och anläggningsprojekt vilket bidragit till att du har ett idel öga för att hitta tekniska och affärsmässigt fördelaktiga lösningar som bidrar till gynnsamma kostnadsreduceringar för kund.
Troligtvis kommer du från en byggteknisk bakgrund med en akademisk examen, alternativt så har du förvärvat motsvarande kunskaper genom en längre arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare ute i produktion. Vidare har du goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i kalkylprogram som Bidcon eller MAP. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet!

Som person är du prestigelös, jordnära och har ett ekonomiskt sinne där kunden alltid ligger i fokus.
Vidare är du en kreativ och analytisk lagd person som trivs i en omväxlande roll med mycket eget ansvar, men som också ställer krav på god samarbetsförmåga. Dina ledord är struktur och noggrannhet och du är van att jobba mot uppsatta mål och deadlines.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett expansivt bolag med en unik nisch, där du som markkalkylator kommer att ha huvudrollen i de utvecklande projekt vi tar oss an.
Med det får du individuell lönesättning, vinstdelning, friskvårdsbidrag och ett gäng härliga kollegor med bra sammanhållning.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jobway och om du har några frågor så är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Ronja Ekenryd som nås på  08- 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert