Arkitekt

Logotyp

Arkitekt

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande, hållbarhet och stadsutveckling. Vi arbetar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning.

Våra uppdrag består av utredning, gestaltning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå, personalbyggnad vid Bromma flygplats. 

 

Exempel på projekt vi jobbar med just nu: Nybyggnad bussdepå på Ekerö, Nybyggnad fordonsgasanläggning i Hammarby Sjöstad, Ombyggnad/upprustning av Saltsjöbanan – nybyggnad av likriktarstationer och ombyggnad av historiska stationsmiljöer, Ombyggnad av Mörby spårdepå. GRID växer och söker nu en

ArkitektSom arkitekt arbetar du ofta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig, teknisk och administrativ förmåga.

För att lyckas i rollen har du arkitektexamen och projekteringsvana. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med BIM projektering i programmen AutoCad, Revit och 3dsMax. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsvillig. Är du dessutom duktig på att framställa underlag som gör kunder och andra intressenter nyfikna på mer är du helt rätt för oss på GRID arkitektur.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert