Finsnickare

Logotyp

Finsnickare

Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som behövs för att få nöjda kunder. Med speciellt utvalda samarbetspartners utförs våra jobb med högsta kvalitet. Vi vänder oss till privatkunder såväl som företagskunder. Företaget är anslutet och auktoriserat hos GVK vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga då jobben utförs enligt gällande branschregler. 

Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare. Vi växer och det gör att vi nu söker en duktig och självgående

SnickareSom snickare består dina arbetsuppgifter av bland annat renovering av kök och övriga lägenhetsrenoveringar. Du kommer att ha egen bil och utgå från ditt hem. Tjänsten innebär mycket eget ansvar därför krävs det att du är en självgående person som kan planera ditt arbete.

För att lyckas i rollenhar du ca 4 års erfarenhet som snickare. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är ”finsnickare” och tycker om att arbeta i team. Vidare är B körkort ett krav.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få jobba på en familjär arbetsplats och på ett stolt bolag. Vi är omtyckta och har väldigt nöjda kunder därför skrivs det mycket om oss i media. Förutom det erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, telefon och servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert