Socionom

Logotyp

Socionom

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Samtalsmottagningen är en öppenvårdsmottagning för barn, ungdomar (0-17 år) och föräldrar som behöver stöd vid lindriga psykiska besvär. Samtalsmottagningen är en del av TioHundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar så som elektroniska läkemedelslistor och journaler på exempelvis Ipads. Med länets bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral har vi uppmärksammats utomlands och tilldelats flera fina utmärkelser. TioHundra expanderar och söker nu en:

Psykolog till Samtalsmottagningen.

Som psykolog hos oss kommer du främst att erbjuda bedömning, rådgivning och psykologisk behandling till barn, ungdomar och föräldrar med lindrig psykisk ohälsa. Vanliga frågeställningar är social ängslan, rädslor, fobier, föräldraskapsproblem, nedstämdhet och krisreaktioner. Fokus ligger på den frågeställning som individen själv kommer med.

För att lyckas i rollen är du legitimerad psykolog/socionom. Du ska vara intresserad av att jobba med barn, ungdomar och även deras föräldrar. Du kommer att arbeta i samverkan med exempelvis elevhälsan, socialtjänsten och BUP. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvården, psykiatri och skola är meriterande. Vidare är det meriterande om du har utbildning i KBT eller annan korttidsterapi. Flerspråkighet och multikulturell bakgrund välkomnas.

Som person har du god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i grupp. Du har ett genuint intresse av att jobba med barn och ungdomar. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett inspirerande bolag med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper inom det området som du brinner för. Vi värnar om vår personal och erbjuder individuell schemasättning och planering.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar TioHundra med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert