Legitimerad Psykolog till Habiliteringen

Logotyp

Legitimerad Psykolog till Habiliteringen

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Legitimerad PsykologTjänsten som legitimerad psykolog är inriktad mot vuxna. I arbetet som psykolog ingår bland annat stödsamtal i olika former och psykologutredningar. Även stöd till föräldrar och närstående samt konsultationer och samverkan med nätverket och andra enheter ingår. Insatser ges individuellt och/eller i grupp.

För att lyckas i rollen är du legitimerad psykolog med erfarenhet av habilitering. Körkort och körvana är önskvärt. Det är meriterande om du är specialist i Neuropsykiatri.

För att trivas med vårt arbetssätt behöver du ha god samarbetsförmåga och se positivt på att hitta flexibla lösningar. Samtidigt är det är viktigt att du uppskattar att arbeta självständigt med ett stort egenansvar. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Vi erbjuder möjligheten att utvecklas i ditt yrke som psykolog. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08-510 603 87

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert