Leg. djursjukskötare

Logotyp

Leg. djursjukskötare

Animalen Smådjursklinik erbjuder sedan starten 1992 kvalificerad sjuk- och friskvård för ditt djur. Vi utför såväl medicinska utredningar som kirurgiska ingrepp i fräscha välutrustade lokaler med bl.a. digitalröntgen, ultraljud och eget laboratorium. Vi har även en rehabavdelning med egen Water Walker-anläggning.  All vår personal genomgår fortlöpande vidareutbildning i och utanför Sveriges gränser. Animalen tar emot omkring 60 patienter per dag och i vårt journalsystem AnimalData™ har vi i dagsläget ca 24 000 djurägare och 40 000 patienter registrerade.  

Animalen Djursjukhus erbjuder kvalificerad sjuk- och friskvård för smådjur. Vi utför avancerade medicinska utredningar och de flesta kirurgiska ingreppen. Verksamheten bedrivs i välutrustade lokaler med bl.a. digitalröntgen, ultraljud och välutrustat laboratorium. Vi har även en rehab-avdelning som drivs av en legitimerad sjukgymnast och godkänd djursjukgymnast. I vår butik hittar du utvalda djurfoder och djurvårdsartiklar. Idag har Animalen ca 30 anställda, varav tio är veterinärer. Här arbetar även en BMA och sjukgymnast. Våra sköterskor är till övervägande delen legitimerade djursjukskötare och i receptionen arbetar en handfull professionella receptionister. Arbetet är fördelat på två kliniker, en större i Södertälje och en lite mindre men charmig filialklinik i Åda mellan Vagnhärad och Trosa.

Vi växer och söker nu en  

Legitimerad djursjukskötare  

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt vara kopplade till operationsavdelningen där du bl.a. söver, övervakar narkoser och ansvarar för den postoperativa vården. Du kommer även att arbeta på våra övriga avdelningar (polikliniken, vård-, röntgen-, receptionsavdelningen, vårt laboratorium, samt vår filial i Trosa). För att trivas i rollen är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att arbeta med människor, både i ett arbetsteam och med kunder. Du har servicekänsla, är effektiv, noggrann och klarar av att hålla fokus i pressade situationer.

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Vi tror vi att du har några års erfarenhet av att arbeta som djursjukskötare och med narkos som specialkunskap. Du ska ha goda kunskaper i svenska och bra om du har körkort och tillgång till egen bil.

För att trivas i rollen är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att arbeta med människor, både i ett arbetsteam och med kunder. Du har servicekänsla, är effektiv, noggrann och klarar av att hålla fokus i pressade situationer.

Vi erbjuder dig en plats på en härlig klinik, i ett skickligt och engagerat team med hög kompetens. Vi jobbar inte på natten och vi är lediga röda dagar. Animalen har kollektivavtal. Vi erbjuder fast anställda förmåner såsom privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag, fortlöpande vidareutbildning i och utanför Sveriges gränser, internutbildningar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Animalen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017.
Ansök snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert