Redovisningskonsult

Logotyp

Redovisningskonsult

Binette Redovisning AB är en modern redovisningsbyrå med kontor nära tunnelbanan vid Hornstull. Vi är elva konsulter på byrån i dagsläget men behöver bli fler.
Vi använder en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetodik som tillsammans med bokföringsrapporterna och våra goda råd höjer våra kunders effektivitet och lönsamhet. Idag arbetar vi integrerat tillsammans med våra kunder med onlinebaserade program som underlättar företagets arbete och frigör tid för andra arbetsuppgifter.

Binette Redovisning växer och vill nu utöka sitt kontor med mer engagemang, därför söker de ytterligare en

Redovisningskonsult

Som redovisningskonsult kommer du att genomföra bokföring åt våra kunder. Arbetsuppgifterna innebär bland annat avstämningar, leverantör och kundreskontra, anläggningsregister, löner, period- och årsbokslut. Du kommer att ha ett eget ansvar för ett antal kunder och sköta deras årsredovisningar samt inkomstdeklarationer. Våra kunder är trevliga, engagerade och måna om att det ska vara ordning och reda i bokföringen.

Vi söker dig som har relevant utbildning med redovisning som inriktning samt minst två års erfarenhet av att jobba som redovisningskonsult.Eftersom vi arbetar med onlinebaserade program borde du ha ett visst IT-intresse och ha lätt för att lära dig nya program. Det är meriterande om du har arbetat med något av följande program Fortnox, 24SevenOffice, Visma Byråstöd, Visma Lön, Visma Bokslut eller Visma Skatt. Vi ser även att du behärskar svenska samt engelska då du kommer att ha mycket kundkontakt.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. På Binette Redovisning går skratt och högt tempo hand i hand. Trivsel på arbetsplatsen är lika viktigt för dig som det är för oss.

Vi erbjuder dig en plats på ett företag som är mån om sina medarbetare. Du kommer att ta del av ett utvecklande arbete på en familjär arbetsplats som har högt i tak och lätt till skratt. Vi vill ge våra anställda en möjlighet till utveckling därför erbjuder vi utbildningar på arbetstid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Malin Farneman, tel 08 520 017 43.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer