Platschef

Logotyp

Platschef

W-Tech har på kort tid etablerat sig som en mycket uppskattad och pålitlig leverantör av tjänster inom betongreparationer, spårservice och vakumsugning/sanering. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur. Vi har ansvarat för många renoveringar av bland annat broar. Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata.

Några projekt som vi har arbetat med är Essingeleden, Tunnelbanan, Lidingöbron, Skanstullsbron och Muskötunneln. Arbetsområdet gäller för hela Stockholms-regionen och kontoret och verkstaden återfinns i Jordbro.

Vår betongavdelning växer och vi söker nu en duktig platschef.

För att passa i rollen har du minst 10 års erfarenhet inom anläggningsbranschen, i huvudsak med betongreparationer, samt arbetat i ledande roll i 1-3 år. Du ska kunna driva 2-4 mindre projekt samtidigt. Ett brett kontaktnät samt kompetenshöjande kurser/utbildningar är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla dig själv och företaget. Du ska vara driven och strukturerad samt brinna för att bygga och leda. Är du dessutom en person som tycker om att arbeta på ett företag i utvecklingsfasen är du helt rätt för oss på W-Tech.

Vi erbjuder dig att utvecklas i en kreativ och familjär företagsstruktur. Flertalet av våra anställda har gjort karriärer internt där W-Tech bekostat utbildningar med mera. Du kommer även att få en viktig roll i företaget och mycket frihet under ansvar. Servicebil och andra förmåner tillkommer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer