Teamchef

Logotyp

Teamchef

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker en Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst

Som teamchef brinner du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder. Du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du har en hög administrativ och organisatorisk förmåga.

Teamet består av ca 15-20 medarbetare, i huvudsak beredare, projektledare och tekniker. Detta innebär att i din roll som teamchef måste du, med jämna mellanrum, vara ute på fältet för att bedriva ditt ledarskap.

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad. . Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbetet, goda ledaregenskaper, social kompetens, driv och engagemang. Du är serviceinriktad med en organisatorisk förmåga och gillar att planera, samordna och följa upp. Ditt nätverkande sätt hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer i den egna organisationen och utanför, detta samtidigt som du är tydlig och rak i din kommunikation.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Stimulerande arbetsmiljö, inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde samt bra medarbetarförmåner.

Placering i Norrköping eller Linköping.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer