Industrirörmontör

Logotyp

Industrirörmontör

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu en: 

Industrirörmontör

I rollen som industrirörmontör kommer du främst att utifrån givna ritningar, isometrier, flödesscheman och tekniska beskrivningar installera och renovera olika typer av anläggningar. Du kan utgå från hemmet om du bor Stockholmsområdet eller från verkstaden i Jordbro. Du arbetar både själv och i team. Tillsammans med en projektledare planerar du resurser, materialflöde och montageordning.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet som industrirörmontör. Du har tidigare erfarenhet av att driva egna projekt och är van att ta mycket eget ansvar. God kompetens inom VVS och svetsning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare är du serviceinriktad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kommunikation med byggare, installatörer och uppdragsgivare.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans. Andra förmåner är arbetsbil och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer