Sales support/Webbshop-ansvarig

Logotyp

Sales support/Webbshop-ansvarig

Sedan länge har Honda varit synonymt med ett karakteristiskt motorljud och en kraftfull upplevelse. Hos oss på Honda MC kan vi allt om motorcyklar, mopeder, motocross och terrängskotrar (ATV).
Idag är vi den största tillverkaren av motorer i världen. Den starka statusen globalt i kombination med en framgångsrik satsning på forskning och utveckling har lett till sagolika körupplevelser för alla sorters MC-fantaster. Från Honda kommer alltifrån gedigna kultklassiker med modern teknologi invändigt, till sportiga modeller i senaste design.

Idag finns vi tillgängliga för våra kunder runt om i hela landet, från Skåne i söder till nordligaste Norrbotten har våra kunder möjlighet att se Hondas MC-utbud med egna ögon. 

Vi växer och söker därför en Sales support/ Webbshop-ansvarig till vårt huvudkontor i Kungsbacka.

Som Sales support/ Webbshop-ansvarig kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå i att ta emot förfrågningar och order via mail och telefon från våra återförsäljare och våra Key Account när de är på resande fot – både gällande fordon, reservdelar och tillbehör.

Du kommer att ingå i vårt team av innesäljare och inköpare där du i ett första steg tillsammans med marknadsavdelningen har ansvar för att aktivera vår försäljning av leasure wear, merchandise, reservdelar och tillbehör i vår webshop och till våra återförsäljare.

Tillsammans med marknadsavdelningen planerar du webshopens sortiment, inköp och försäljningsaktivitet. Du jobbar direkt i vårt CMS-system med att publicera produkter och formulera beskrivningar och du tar även fram text och bild till vårt nyhetsbrev som skickas ut från shopen.

För att lyckas i rollen ska du känna dig hemma när det gäller olika produkter och produktområden – MC, MX och ATV. Kanske jobbar du i butik idag eller på ett webshop företag med liknande sortiment? Vidare bör du även vara bekväm med att sköta social media så som Facebook och Instagram,

 B körkort är ett krav och innehar du även A körkort är det extra meriterande.  

 Som person är du kreativ, målinriktad och noggrann.

 Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Honda MC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer