Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Illerstigen 38, 170 71 Solna

Servicesidan grundades 2010 och har sedan dess utfört installationer åt företagskunder i hela Storstockholm. De har kontor i Vällingby och är idag 14 anställda, varav 7 elektriker. De arbetar främst med installationer av el och ventilation men även drift och underhåll.

Servicesidan är en helhetsleverantör och erbjuder det man behöver till fastigheten när det kommer till el, ventilation, drift och underhåll. Framgången vilar på att ett bra förebyggande arbete för att motverka problem i tid. Servicesidans filosofi är att leverera det som kunden förväntar sig och lite till. Kundkretsen är bred och består framför allt av butikskedjor och fastigheter. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker utgår du från hemmet och styr din egen dag. Du kommer att arbeta med alla typer av fastighetstekniska system och installationer. Arbetet innefattar främst installationer, felsökning, reparationer, analysera åtgärder och att ta fram förbättringsförslag. Du kommer att arbeta i flera olika projekt, främst större projekt.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika fastighetssystem, felsökning samt reparationer av tekniska installationer så som ventilation, värme samt styr -och regler. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket innebär att du har en god social förmåga. B-körkort är ett krav.

Som peson du serviceinriktad, självständig och lösningsorienterad. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med goda förmåner som bl.a. förmånsbil, friskvård, tjänstepension, samt gemensam träning en gång i veckan. Ett stort fokus ligger på medarbetarna och deras utveckling. Du arbetar flexibelt och ansvarar för dina egna dagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Servicesidan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert