Platschef

Logotyp

Platschef

Som dotterbolag till Tagehus och Atrium Ljungberg har Credentia AB sedan de grundades år 1926 vuxit markant och gjort sig ett välkänt namn på marknaden som Norrtäljes största bygg & entreprenadföretag.

 

Med en ständigt ökande efterfrågan av bostäder på marknaden söker vi nu ytterligare en engagerad platschef som vill vara med att utveckla morgondagens samhälle med oss

Som platschef hos Credentia så kommer du att ha en nyckelroll i projekten där du ansvarar, leder och planerar hela produktionen från ax till limpa mot uppsatta projektmål.
Detta innebär att du kommer att ha det övergripande ansvaret och medverka från övertagande av projekt till besiktning och ansvara för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet, arbetsmiljö samt att leda, motivera och utveckla ditt team i rätt riktning.

För att bli framgångsrik som platschef hos Credentia tror vi att du som söker har en lång och gedigen bakgrund från bygg- och/eller fastighetsbranschen med runt 5 års erfarenhet från en arbetsledande roll. Starkt meriterande är om du även innehar akademisk examen, ingenjörsexamen (120 poäng) eller motsvarande KY- utbildning.
Vidare är du en van användare av Officepaketet och är du även bekant vid att arbeta med program som Bluebeam, Powerproject och/eller CAD är även detta ett starkt plus!
Att du kan utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du innehar B-körkort ser vi som en självklarhet!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och för att lyckas i rollen som platschef förutsätter vi att du som person är drivande och engagerad i ditt arbete och har förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma affärer som möjligt.
Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.
Är du även personen som ser möjligheter där andra ser problem? – Då har du stora möjligheter att bli vår nästa platschef!

 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett trivsamt och spännande företag med flera större projekt.
Du får vara med på en spännande resa och har stora möjligheter till att utvecklas i din roll.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson 08-520 017 50. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert