Ekonomiansvarig

Logotyp

Ekonomiansvarig

Lindroths Golv i Vega arbetar med alla typer av golvläggning inom både nyproduktion och rotarbeten. Vi är ett företag med 12 anställda som arbetar inom hela Storstockholm. Vår arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje.

Tjänsten som Ekonomiansvarig hos Lindroths Golv är en halvtidstjänst där du kommer arbeta vid vårt kontor i Hägersten. Tjänsten innebär ett övergripande ansvar över ekonomin i företaget. Arbetsuppgifterna sträcker sig ifrån likviditetsplanering, huvudbokslut, månadsbokslut, deklarationer, löneadministration, projektredovisning, fakturering och avstämningar mm. Idag arbetar vi med programmen Visma Administration och Byggsamordnaren. Vidare innebär tjänsten ett varierande arbete och du kommer ha mycket kontakt med både kunder och leverantörer.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av liknande arbete och du bör vara duktig på redovisning och att göra bokslut. Vi ser gärna att du är redovisningsekonom eller har en annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du känner till LÖSEN och har arbetat med Fora rapportering samt ROT fakturor. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det krav att du talar och skriver svenska flytande. 

Som person är du nyfiken och intresserad av att vilja lära dig nya saker. Du bör även vara kommunikativ och trivas i en miljö där det är högt i tak.

Vi erbjuder delaktighet i ett stabilt företag där du får vara med och påverka. Det finns goda möjligheter att utveckla och forma rollen efter hur du vill arbeta. Vi arbetar aktivt med personalfrågor och gör roliga saker tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lindroths Golv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer