Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

Kve Kvartselektronik AB– Nordens ledande leverantör av kvartskomponenter. Vi startade vår verksamhet redan på 1950-talet och tillverkade fram till 1990 våra egna kristaller. Sedan dess har KVE utvecklats till att idag vara ledande leverantör av kvartskomponenter i Norden. Den stora samlade kunskapen om kristaller och oscillatorer har vi bevarat inom företaget och den är i dag till stor nytta för våra kunder i form av teknisk support, mättjänster samt utvärdering/kontroll av våra nya leverantörer och deras produkter. Läs mer på www.kve.se

Vi expanderar och söker efter en Teknisk säljare till ett nytt affärsområde

Som säljare så kommer du ansvara för att utveckla ett nytt affärsområde där du framför allt kommer sälja Muratas produker. Du kommer skapa och upprätthålla långsiktiga relationer till nya och befintliga kunder, som finns i framförallt de nordiska länderna. Du kommer att genomföra tekniska konsultationer och erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för just deras produkt/applikation.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse men framförallt nyfiken och viljan att lära sig mer. Du har en stark drivkraft och är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt Du ska ha minst 3 års erfarenhet av kvalificerad teknikintensiv försäljning. Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Du kommer att få utbildning men du måste ha ett intresse och en god teknisk förståelse. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Spånga.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stor frihet att utveckla ditt eget arbetssätt samt förmånliga anställningsvillkor. Då vi är ett litet familjärt företag kommer vi att lägga stor vikt vid ditt driv och dina personliga egenskaper, då det är viktigt att vi trivs tillsammans och har kul på jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mattias Klavebäck, tel 08-520 017 51

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer