Supporttekniker

Logotyp

Supporttekniker

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi växer och söker nu en Supporttekiniker 

Som supporttekniker arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du löser enklare ärenden själv och vidare delegerar ut ärenden till ansvarig. Vi jobbar med Output Management.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, som tekniksupport eller motsvarande. Du har gärna en akademisk utbildning, inom IT. Erfarenhet av systemutveckling, Visual Basic och Java. Vi ser gärna att du har merit från Microsoft Programvaror. Du kommer ha en stor möjlighet att utvecklas och forma din roll.

Vi söker dig som är du driven, självgående, och har ett strukturerat arbetssätt. Gillar att ge professionell service, ta ansvar och egna beslut. Svenska i tal och skrift är ett krav. 

Vi erbjuder ett ungt företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer