VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Med cirka 20 år i nacken så är RS Rörservice ett av Stockholms ledande VVS-företag. Hemligheten till detta beror till stor del av att vi lever upp till vårt motto och vad vi utlovar – att vi kommer på avtalade tider och att vi alltid återkopplar till våra beställare gällande status på pågående arbeten. Våra kunder finns över hela stor-Stockholm och består mestadels av fastighetsbolag, industrier, sjukhus, BR-Föreningar, skolor och förvaltningsbolag, där du bland annat hittar välkända namn som Caverion, ISS, Stockholm Vatten, HSB.

Då vi nu befinner oss i en expansionsfas söker vi nu ytterligare en duktig VVS-montör till vårt team

För att lyckas hos oss är du självgående i ditt arbete och gillar att arbeta i ett högt tempo. Dagen startas upp klockan 07.00 på kontoret i Årstaberg där du blir tilldelad dina arbetsordrar för dagen där det är du själv som planerar och ser till att arbetet utförs så tidseffektivt och kvalitetsmedvetet som möjligt. Därefter är det full fart. Det förekommer även akuta ärenden och därför ser vi gärna att du är flexibel. 

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som VVS-montör, att du har ett godkänt branschlegitimation från Heta Arbeten och Säkervatten ser vi som en självklarhet! Meriterande är om du även innehar svetskunskaper. 

Då arbetet innebär daglig kundkontakt så måste du som söker kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, vi ser även att du kan tala förståelig engelska. 
B körkort är ett krav. 

Då du är företagets ansikte utåt så är det viktigt för oss att du representerar oss på bästa sätt. Det gör du genom att vara en självgående problemlösare som jobbar lika bra självständigt som i grupp och som på ett utåtriktat sätt alltid månar om att ge våra kunder en genuin service. – Stämmer du in på ovanstående krav och är personen som även gillar att meka med bilar på fritiden? Då är du rätt person för oss! 

Vill du bli en del av ett välkänt, växande VVS företag som har alla verktyg och förutsättningar för att du ska lyckas och utvecklas i din karriär? Företaget präglas av en ”ge-och ta attityd”, där du vid fina prestationer får lika fina bonusar i gengäld. Vidare får en marknadsmässig lön, mini-Ipad, mobil, servicebil, en trygg försäkring och friskvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. 
Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel 08 510 662 01 
Skicka din ansökan snarast.Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer