Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Som dotterbolag till Tagehus och Atrium Ljungberg har Credentia AB sedan de grundades år 1926 vuxit markant och gjort sig ett välkänt namn på marknaden som Norrtäljes största bygg & entreprenadföretag.

 

Med en ständigt ökande efterfrågan av bostäder på marknaden söker vi nu ytterligare en engagerad arbetsledare som vill vara med att utveckla morgondagens samhälle med ossSom arbetsledare hos Credentia så kommer du att ha en viktig roll i projekten som avser nyproduktion av bostadsrätter där ditt huvudansvar är att planera, styra och följa upp produktionens dagliga aktiviteter och på så sätt skapa en så resurseffektiv produktion som möjligt. Detta innebär att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus.

Vi söker dig som har en praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen och troligtvis har du gått den traditionella vägen från snickare och arbetat dig upp till en mer arbetsledande roll och trivs med ansvaret att leda andra och driva ett projekt framåt. 

Har du dessutom kompletterande utbildning inom ekonomi och/ eller entreprenadjuridik eller motsvarande så är det meriterande! Att du har goda kunskaper inom Officepaketet och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift är en självklarhet för att lyckas i rollen.
B- körkort är ett krav.

Som person är du säker i dig själv och i ditt ledarskap som styrs av tydlighet, trovärdighet och att få produktionen att nå uppsatta resultatmål. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van att planera men även öppen för förändringar och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar. Det absolut viktigaste för att du skall lyckas i rollen är att du är en samarbetsvillig och initiativtagande individ som besitter förmågan att entusiasmera dina medarbetare och skapa samt utveckla långvariga relationer med kunder, underentreprenörer och medarbetare.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? – Då har du stora möjligheter att bli vår nästa arbetsledare!

Vi erbjuder dig att bli en del av ett trivsamt och spännande företag med flera större projekt.
Du får vara med på en spännande resa och har stora möjligheter till att utvecklas i din roll.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel 08 511 617 41 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer