Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi söker en driven och engagerad Arbetsledare till våra kommande projekt
I rollen som arbetsledare kommer du ansvarar för att leda ditt arbetslag mot uppsatta projektmål, du leder personalen i dina projekt och även under entreprenörer. Du arbetar nära din platschef och tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Vi söker dig som är utbildad arbetsledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större projekt. Du har stor förmåga att ta eget ansvar och arbetsleda dig själv och andra. Självklart lockas du av att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och expansion. Du är ansvarstagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och självgående. B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer få vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och en utlandsresa vartannat år.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert