Mattläggare/Golvläggare

Logotyp

Mattläggare/Golvläggare

Rosersbergs Golv startades 1969 av Göte Brodin. Idag har vi kontor och butik i Märsta och är ett stabilt företag med ca 25 anställda. Vi utvecklas ständigt och utför allt från plattsättning till golv- och våtrumsarbeten hos våra kunder. God service och hög kunskap är vårt kännetecken. Rosersbergs golv är stolta medlemmar i Golvkedjan, som är en rikstäckande entreprenadskedja. 

Vi expanderar och söker nu en:

Matt/Golvläggare

Som Matt/Golvläggare utgår du vanligtvis från hemmet, alternativt åker du in på kontoret och äter en gemensam frukost innan du startar igång dagen. Genom en lättanvänd app i mobilen har du full översikt över dina jobb och projekt. Arbetet innefattar allt från att rivaoch lägga golv till att montera väggmatta ute hos våra kunder. Vi jobbar främst mot företagskunder, men privatkunder kan förekomma.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av att ha jobbat som mattläggare eller golvläggare. Du har erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och att utveckla goda kundrelationer samt gillar du att ta egna initiativ och är lite av en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en del i ett stabilt och väletablerat företag med kollektivavtal med lång och gedigen erfarenhet av branschen. Viktigt för oss är trivsel och personlig utveckling, därtill har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Andra förmåner är tjänstebil, telefon, friskvård och försäkringar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rosersbergs Golv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert