Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Vi växer och har nu glädjen att erbjuda dig ett spännande uppdrag på vår eftermarknadsavdelning i Stockholm där vi nu söker erfarna

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos Sallén innebär det att du självständigt ska kunna planera, samordna och utföra serviceuppdrag. Dina arbetsuppgifter består av felsökningar, förebyggande arbete samt service och installation. Du har kontakter med kunder, konsulter samt leverantörer. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har minst 3 års erfarenhet av service. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Sallén. Därför erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet personalaktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Sallén av kollektivavtal, försäkringar samt företagshälsovård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert