Kontorist

Logotyp

Kontorist

Vi på Ahlströms bygg och köksinstallation har funnits sedan 2008. Vi är certifierade i Marbodals kök och har precis flyttat in i rymliga lokaler i Bro norr om Stockholm. Vårt mål är att erbjuda såväl företag som privatpersoner, en personlig och ypperligt professionell service. Att vi är duktiga på vad vi gör vet vi inte minst tack vare vår mycket höga andel återkommande kunder.
Läs mer om företaget på http://ahlstroms-bygg.se/

Vi har idag åtta fast anställda och hyr även in underentreprenörer då vi växer i en rasande takt. Det gör att vi nu söker en

Strukturerad kontorist

Som kontorist/assistent får du ett mycket varierande arbete. Du kommer du att vara Ahlströms spindel i nätet och hålla många bollar i luften samtidigt. Dina arbetsuppgifter är att ha hand om schema läggningen, sköta administrativa arbeten såsom lättare fakturering och in- och utbetalningar.

För att lyckas i rollen söker vi dig som tycker om att ha mycket att göra och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Som kontorist är du företagets ansikte utåt och det är viktigt att du som person är serviceinriktad och kan anpassa sig i olika situationer som kan uppkomma.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Du får chans att komma till ett företag med bra utvecklingsmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede. Vi har goda samarbeten med underentreprenader och ser till att alltid ha gott om jobb. För att du som anställd ska vara delaktig och satsa på företaget har vi ett bonussystem som gynnar dig när det går bra för oss. Vi är självklart fackligt anslutna och går efter kollektivavtal! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer