Teknisk Projektledare

Logotyp

Teknisk Projektledare

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi växer och söker nu en Teknisk Projektledare

Som projektledare kommer du vara drivande i flera projekt, agera spindeln i nätet där du håller i workshops och utbildningar. Du kommer ha många externa kontaktytor gentemot våra partners och kunder där du självständigt förväntas projektleda våra automatiserade stödprocesser och arbeta nära produktägaren. Du har möjlighet att forma din roll.

För att lyckas i rollen har du minst några års relevant arbetslivserfarenhet, som projektledare eller motsvarande. Du har gärna en akademisk utbildning, inom ekonomi eller IT. Erfarenhet av systemutveckling är meriterande, likaså säljerfarenhet. Som person är du driven, självgående, flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. Svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort då resor till våra partners och kunder förekommer regelbundet.

Vi erbjuder ett företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer