Djursjukskötare

Logotyp

Djursjukskötare

Evidensia Djursjukhus Västerort är ett mellanstort djursjukhus i Spånga, västra Stockholm med över fjorton tusen besök årligen. De ingår i Evidensiakoncernen som har ett stort antal kliniker samt andra djursjukhus runtom i Sverige, där de erbjuder bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. 

Djursjukhuset Västerort grundades under 70-talet av ett veterinärpar och har idag växt till 23 verksamma på företaget, däribland många specialister inom sitt område. Samtliga på företaget känner ett stort engagemang för djursjukvård, kontakten med djuren och dess ägare samt djursjukhusets fortsatta utveckling.

I takt med företagets expansion söker vi nu en leg. djursjukskötare!ProfilDu är en legitimerad djursjukskötare, helstmed några års yrkeserfarenhet i rollen. Narkosvana är meriterande men inget krav, då det finns möjlighet att utbilda sig inom området – samtidig som övrig utbildning och utveckling uppmuntras bland anställda. Du bör vidare kunna arbeta självständigt som i team med andra kollegor. Har du arbetat under en lång tid i tjänsten och vill ha en ledande position finns möjlighet till att bli avdelningsansvarig. 

Som person är du van att ta ett eget ansvar, är ambitiös och flexibel. Vidare är social kompetens och ett sinne för humor önskvärt för att passa in i vårt härliga och sammansvetsade gäng. Tjänsten är en heltidstjänst om hundra procent med viss kväll/helg-tjänstgöring (tiderna 10.00 – 16.00). 

För vidare frågor kontakta rekryteringskonsult Anders Enström. 
E-post: anders.enstrom@jobway.se Telefon: 08-511 617 41

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert