Projektledare

Logotyp

Projektledare

Sustend är företaget som tänker längre än vad näsan räcker. Till och med på hus och personer som inte finns ännu. Det här är inget de skriver om för att vara märkvärdiga. Det är en nödvändighet, då de måste börja tänka långsiktigt och på hållbarhet. Det finns en djupt rotad osanning i bygg- och fastighetsbranschen som säger att kortsiktighet lönar sig. Det gör det inte. Investerar du i fastigheter i någon form tjänar du alltid på att tänka långsiktigt. Det spelar ingen roll om du äger en etta i en bostadsrättsförening eller ett fastighetsbestånd. Långsiktighet är nyckeln till en lyckad investering. Det är här Sustend kommer in i skärmen. De är byggkonsulter som är experter på att bygga, vårda och utveckla fastigheter. Detta arbete har de förpackat i två huvudpaket och i form av ett brett utbud av kompletterande tjänster.

Företaget växer stadigt inom sina två huvudområden underhållsplanering och byggledning. Därför söker de nu ytterligare en briljant kollega till deras produktionsteam i Stockholm, i form av en projektledare inom byggledning.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare kommer du att driva byggprojekt tillsammans med övriga kollegor i teamet. Du är med från allra första kundkontakt och hjälper fastighetsägaren att ta bästa möjliga beslut, därefter använder du din kompetens inom bygg och förvaltning, för att se till att kunden får ett lyckat projekt. Det innebär ett fartfyllt och varierande jobb, där du arbetar självständigt och med ett stort eget ansvar genom hela processen, från förstudie och projektering till upphandling, projektledning, kontroller och besiktningar. 

Du är beställarens pålitliga ombud som ser till att fastigheten och dess ägare får bästa möjliga service. Projekten rör oftast underhållsarbeten och ombyggnation av befintliga byggnader. Givetvis kommer du också att delta i våra övriga affärsområden, då främst underhållsplanering – där du är med från början och analyserar behovet av de byggprojekt du sedan förhoppningsvis kommer att leda.

Utöver produktionsarbetet kommer du att delta i vårt ständigt pågående utvecklingsarbete inom fastighetsunderhåll. Vi är ett litet och passionerat team som gillar en snabb förändringstakt och med gedigna processer och Lean-tänk blir vi bättre och bättre för varje dag som går. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som projektledare bör du vara en social och lättsam person som kan leda hela arbetet med olika projekt igång samtidigt. Vi ser att du har några års erfarenhet av arbetsledning/projektledning inom bygg eller fastighet och någon form av utbildning inom byggteknik och/eller fastighetsförvaltning från yrkeshögskola, högskoleingenjörs eller civilingenjörsnivå. 

Vi tar gärna emot  personer som vill ha en utmaning och växa med oss. En entreprenöriell person som gillar när det händer saker och som ständigt vill utveckla sig själv som företaget!

Du kommer till ett företag som andas hus, fastigheter, underhåll och som har stora planer där man hela tiden vill utvecklas. Du erbjuds goda förmåner i form av tjänstebil, privat sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, friskvård och all teknisk utrustning som behövs för tjänsten. Det finns vidare möjlighet till delägande efter två års anställningstid och vid god prestation. 

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer