Systemsäljare

Logotyp

Systemsäljare

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Deras vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Arbetsfältet är hela Norden. Basen ligger i Upplands Väsby, Stockholm och lokalkontor finns placerat i Umeå, Malmö, Helsingfors samt Tallinn.

Kundfokus är lagt på medelstora samt stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda kunder absolut bästa service och support, har de valt att utforma deras produktsortiment baserat efter deras kunders behov.  Med ett antal olika partners, som alla är specialister och mycket kostnadseffektiva inom sitt område, har de byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment som innefattar fyra produktområden: Styrsystem, Givare, Industri-PC och Komponenter.   

I takt med företagets utveckling söker de nu en: 

Teknisk Säljare

I rollen som teknisk säljare kommer du bearbeta region syd & sydöstra Sverige, med utgångspunkt från lokalkontoret placerat i Malmö. Tjänsten innebär att självständigt och strukturerat träffa potentiella men framförallt befintliga kunder i branschen. Vilket innebär resor inom regionen ungefär varannan vecka. Det är ett spännande och utvecklande arbete där du sköter hela säljprocessen på egen hand, där du håller kontinuerlig kontakt med dina kunder. Från huvudkontoret har du en god support, teknisk expertis samt ett stöttande team i ryggen. 

Kvalifikationer
Du har tidigare arbetat med teknik samt försäljning och ser detta som en naturlig utveckling i din karriär. Som person är du social, öppen och har kunskap i hur företagen du besöker är uppbyggda och vilka du bör prata med

Ett krav är att du under minst tre års tid arbetat med uppsökande försäljning och är en självgående, driven säljare med ett stort intresse för kunden, kundens applikationer och de tekniska lösningar som vi kan erbjuda. Vidare har du körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal som skrift.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sensor Control Nordic AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer