Arbetschef

Logotyp

Arbetschef

Stenhusgruppen är ett byggföretag som specialiserat sin verksamhet på stenarbeten, murade och gjutna konstruktioner. Vårt arbetsområde är Mälardalen och våra kunder finns främst bland större entreprenadföretag. Stenhusgruppen är ett företag som bygger sin framgång på att ha yrkesstolthet och kvalitet som sina ledord. Målet är att vid avslutade projekt kunna känna stolthet över att ha överträffat kundens förväntningar och att alltid leverera i tid. Stenhusgruppen är certifierade enligt BF9K, som är ett lednings- och produkt­certifierings­system som ställer krav på kvalitets-, miljö- och arbetsmiljö.

Vi växer och är nu på jakt efter en strukturerad och noggrann

Arbetschef

I rollen som arbetschef hos Stenhusgruppen kommer du praktiskt att leda och motivera yrkesarbetarna samt ansvarar för att arbetet utförs som det ska. Du säkerställer genomförandet av egenkontroller och ansvarar för projektets genomförande enligt fastställda krav. Du är Stenhusgruppens ansikte utåt.

Vi söker dig som har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och som har behörighet från betongkurs Klass I och II. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på rumänska är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad, drivs av goda resultat och att ständigt bidra till förbättring. Att leda och motivera kollegor är något du trivs med. Vidare är du en person som kan delegera, skapa förtroende samt har lätt för att knyta kontakter.

Vi erbjuder dig ett arbete hos ett företag som växer och där du får chans att arbeta i en företagskultur som genomsyras av professionellt yrkeskunnande och goda resultat. Stenhusgruppen är en platt organisation med mycket god stämning. Vi tar hand om vår personal och vill att alla medarbetare trivs på arbetet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stenhusgruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel 08-511 617 43. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer