Javautvecklare till ett produktbolag i framkant

Logotyp

Javautvecklare till ett produktbolag i framkant

Vår verksamhet startade 1991 som konsultföretag. 1995 övertog vi programvara och personal från dåvarande Svenska Digital Equipment. Vidareutvecklingen av denna programvara har lett till ett brett utbud av lösningar som idag marknadsförs under samlingsnamnet Pythagoras.

Pythagoras är idag ett svenskt företag som ägs av personalen.

Vi har kontor i Sverige – Stockholm och i England – London.

Våra produkter används idag av kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike.

Programvaror från Pythagoras ger våra svenska och internationella kunder överlägsen kvalitet och effektivitet i hantering av information rörande nyttjande av sina byggnader och lokaler

Vi växer och vill därför förstärka vårt team med en Javautvecklare

Som Javautvecklare hos oss utvecklar du våra programvaror inom facility management. Viss kundkontakt förekommer då vi utvecklar våra programvaror tillsammans med våra kunder. Du kommer att arbeta från en idé till en färdig produkt.

För att lyckas i rollen på ”Server Side” ser vi att du har goda kunskaper i Java, SQL, Web service och Hibernate. För att lyckas i rollen på ”Client side” ser vi att du har goda kunskaper i JavaScript, jQuery, HTML5, CSS2,3, grafisk layout samt Photoshop. Har du en fullstack-profil med kunskaper samt intresse av att arbeta med båda sidorna är det starkt meriterande.

Som person är du både en lagspelare som självständig i dit arbete. Vi värdesätter kreativitet väldigt högt, där vi gärna ser att du kommer med nya tankar och idéer kring vår produktutveckling och verksamhet.

Vi erbjuder dig ett produktbolag i framkant där ditt arbete värdesätts och syns. Vi sitter centralt vid Slussen med närhet till det mesta. Vidare erbjuds du marknadsmässig fast lön samt årsbonus, sex veckors semester och möjlighet att arbeta en del hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert