Projektkoordinator

Logotyp

Projektkoordinator

Paragon Nordic AB grundades 1956 och vi är idag knappt 200 anställda med fyra fabriker; två i Sverige, en i Norge och en i Litauen. För våra kunders räkning utvecklar och producerar vi konsumentprodukter som exempelvis hårvårdsprodukter, hushållsprodukter, teknisk/industriella produkter och medicinska produkter. Vi är nordens största aerosoltillverkare men vi utvecklar och producerar även många andra produkter som inte är aerosoler. Exempel på detta är produkter i tuber, glasflaskor, dispensers, roll on och pumpflaskor.

I takt med att Aerosol Scandinavia expanderar söker vi nu en projektkoordinator till produktutvecklingsavdelningen i Vallentuna.

Arbetsbeskrivning
Som projektkoordinator kommer du att ansvara för dokumentationsarbete och registreringar i vårt affärssystem.  Du kommer att vara koordinator för olika uppgifter där du måste få in information från såväl leverantörer, produktutvecklare, inköp som säljare. Beroende på hur rollen utvecklas kan tjänsten även innebära kontakt med våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
• Naturvetenskaplig/Teknisk högskoleutbildning inom kemi eller liknande är önskvärt
• Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav
• Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
• Vi ser även att du har en god vana av MS Office-paketet

Som person ska du vara strukturerad, mycket noggrann, självständig och tycka om dokumentationsarbete.  En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anders Enström. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer