Systemutvecklare

Logotyp

Systemutvecklare

Vi gillar nya utmaningar och älskar ny teknik!
Gisys är ett engagerat gäng systemutvecklare, mjukvaruarkitekter och projektledare. Vi bygger vår konsultverksamhet på flexibilitet, snabbhet och leveranssäkerhet. Med ett personligt engagemang utvecklar och förvaltar vi moderna och användarvänliga IT-lösningar som effektiviserar våra kunders dagliga arbete. Våra konsulter sköter utvecklings- och förvaltningsarbetet både ute hos våra kunder och från vårt alldeles nya fräscha kontor i Solna strand. Vi har lång erfarenhet av att arbeta inom våra affärsområden Vård och omsorg, Fackförbund och försäkringsbolag samt Affärssystem. En del av våra konsulter är stationerade ute hos kund och andra arbetar från kontoret i Solna.

Just nu växer vi och till affärsområdet vård och omsorg söker vi en

Erfaren systemutvecklare inom webbutveckling

Gisys har idag två unika förvaltningsuppdrag inom området vård och omsorg. Den ena produkten bygger på webbformulär som kan fyllas i av både både patient och behandlare. Den andra produkten används för att följa upp och analysera användares journalöppningar i vårdens elektroniska journalsystem. Tjänsten som systemutvecklare innebär att arbeta med att utveckla och tillämpa dessa produkter. Arbetet sker utifrån kontoret i Solna Strand men det finns även möjlighet till att arbeta på annan plats om så önskas.

För att lyckas i rollen är du idag en vass programmerare med grymma kunskaper i webbutveckling inom C# och ASP.Net. Teknisk erfarenhet av MVC-ramverk, WebApi, Entity framework samt AngularJS är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbeta under utvecklingsprojekt inom exempelvis systemering och klientgränssnitts-programmering. Som person bör du brinna för nya tekniker och tänker utanför ramarna. Du bör även vara intresserad av arkitektur och design. Du gillar även att agera mentor och hjälpa mer juniora kollegor. Är du en mjukvaruarkitekt är det ett stort plus, om inte kanske du vill bli det?

Vi erbjuder ett fritt arbete med goda möjligheter att påverka arbetet och arbetssättet samt att arbeta i rollen som arkitekt. Vidare har Gisys goda personalförmåner såsom sjukförsäkring, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och bonusprogram. Vi erbjuder även en möjlighet där du kan arbeta som underkonsult till oss om det är en anställningsform som passar dig. Har du inget eget aktiebolag idag erbjuder vi även att betala startkostnaden för det. Vill du hellre vara anställd direkt av oss erbjuds du motsvarande summa för utbildning inom det som intresserar dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Gisys med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert