Account Manager

Logotyp

Account Manager

Sensor ECS ingår i koncernen SCN Group och tillsammans är vi ett 30-tal anställda varav ca 20 som arbetar utifrån huvudkontoret i Upplands Väsby. Idag finns Sensor ECS etablerade i Sverige och Danmark och målet är att öppna upp lokala kontor i Norge och Finland inom en snar framtid. Alla våra anställda har lång branscherfarenhet och är specialiserade på kundanpassade produkter och lösningar. De leverantörer vi representerar är väletablerade på den europeiska embeddedmarknaden och har noga valts ut för att möta våra kunders höga förväntningar på kvalitet, leveranssäkerhet, prisnivå och service. Med starka resurser inom montering, installation, funktionstest och support är vårt mål att bli er kompletta helhetsleverantör. Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida www.sensorecs.se

Vi blir större och är nu redo att utöka vårt team med ytterligare en driven

Account Manager

Som Account Manager hos Sensor ECS kommer du att utveckla en befintlig kundstock och även ansvara för nykundsbearbetning. Du kommer att få bearbeta distrikten Mellan-Sverige och Västkusten vilket gör att du får möjlighet att resa mycket i arbetet. Produkterna vi säljer är snarlika vanliga PC-produkter men är designade för att klara tuffare miljöer och har en mycket längre produktionslivslängd. Våra fokus produkter är enkortsdatorer, industriella datorer, embedded displayer samt medicinskt godkända PC-produkter. Våra kunder finns inom medicinsk teknik, fordonssystem, försvar och test- & mätbranschen för att nämna några.

Kvalifikationer
Minst tre års erfarenhet av att bygga och utveckla affärsrelationer                                                                                      
– Erfarenhet av resande försäljning mot företag
– B-körkort

– Svenska och engelska i tal och skrift
– Meriterande om du har erfarenhet från försäljning mot Norden 

Som person ser vi att du är ansvarsfull och strukturerad. Du är van vid att arbeta självständigt, trivs att arbeta i ett högt tempo och kan driva flera affärer samtidigt. Du tänker lösningsorienterat och har förmågan att se tjänster och produkter ur ett långsiktigt perspektiv hos kunden. Att arbeta mot utmanande mål är något som motiverar och driver dig framåt.

Vi erbjuder dig en självständig säljroll på ett bolag som satsar och antar utmaningen som helhetsleverantör. Det finns mycket bra förtjänstmöjligheter vid goda resultat och du kommer att få representera produkter av högsta kvalitet. Vidare får du de verktyg som krävs för att lyckas samtidigt som det finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget. Vi är ett tajt gäng som hjälper och stöttar varandra i arbetet samtidigt som vi ser till att ha roligt tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sensor ECS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sheida Alavi, tel 08-520 017 46. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer