Produktionsledare

Logotyp

Produktionsledare

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker en produktionsledare för felavhjälpning.

Som Produktionsledare ansvarar du för och planerar felavhjälpningen. Innebär att du ansvarar för att vårt åtagande i avtalet med våra kunder uppfylls, personalplanering, ärendehantering, materialförsörjning och fakturering.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från eldistribution, gärna i en liknande position. Du har goda kunskaper inom och förståelse för ekonomi och resultatuppföljning. För att lyckas i rollen har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är stresstålighet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen. Du behöver vara en problemlösare med förmågan att snabbt kunna prioritera rätt. Vi ser att du kan EBR och Excel, du har körkort, talar och skriver Svenska och Engelska obehindrat.

Eltel karaktäriseras av en sann entreprenörsanda. Vi som arbetar här har ett stort intresse för affären och vi trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du som har ett stort engagemang för arbetet, trivs med att ta egna initiativ och tar ansvar för att komma i mål med uppgifter du tagit dig an, kommer att trivas här. Ditt nätverkande sätt hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer i den egna organisationen såväl som utanför, detta samtidigt som du är tydlig och rak i din kommunikation. Du arbetar strukturerat och långsiktigt samtidigt som du är proaktiv och driven. Ditt prestigelösa sätt gör att du är van att hugga in där det behövs.

Vi erbjuder dig att var med och utveckla Eltel. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Det finns stora möjligheter till utveckling och utomlandstjänst. Stimulerande arbetsmiljö, inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde, attraktiva medarbetarförmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till Kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer