Beredningstekniker

Logotyp

Beredningstekniker

Hos Eltel har du en primärroll inom Power Distribution och bär ansvaret i början av ett projekt. Som Beredningstekniker hos Eltel kommer du att arbeta med beredning av el entreprenader på eldistributionsanläggningar upp till 24kV. Du kommer att ingå i beredningsgruppen där du är med och tar fram el utredningar, fältmätningar och markundersökningar. Vidare ansvarar du för att sammanställa materiallistor, arbetskartor, en kostnadskalkyl samt övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver.

Arbetet innebär kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer. För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom områdena eldistribution och distributionsberedning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som installatör/montör liksom har kännedom av branschen.

Som person är du noggrann, ansvarfull och har en fingertoppkänsla utöver det vanliga. Du är självgående i ditt arbete och trivs med att ta egna initiativ och att vara delaktig i hela arbetet. Du har beredarutbildning EBR eller motsvarande tillsammans med praktisk erfarenhet. Vi ser gärna att du är van att arbeta med EBR, ESA och Starkströmsföreskrifter.

 Din nätverkande personlighet hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer såväl i den egna organisationen som utanför. Ditt prestigelösa sätt gör att du är van att hugga in där det behövs.

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet och delaktighet i ett internationellt börsnoterat företag med god tillväxt där det finns stora möjligheter till utveckling och utomlandstjänst.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer