Ledande montör

Logotyp

Ledande montör

Stockholms Elektriska är ett företag med ca 30 anställda. Verksamheten delas in i tre olika beståndsdelar; Entreprenad, Service och Svagström. Huvudkontoret ligger i Arlandastad men vi har även en filial i Årsta.

Vi sysslar i huvudsak med elinstallationer i Stockholm och Uppsala. Stockholms Elektriska expanderar och söker nu flera medarbetare. Vi söker serviceelektriker till vår serviceavdelning.

Vi expanderar ordentligt och är redo att utöka vårt team med fler hungriga

Ledande montörer
Du kommer som ledandemontör hos Stockholm Elektriska ha arbetsledaransvar och ansvara för små och stora projekt i Stockholmsområdet. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt. Du förväntas kunna se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning.

Vi söker dig som älskar ditt arbete och som vill arbeta med ett företag som gör det samma. Du har en erforderlig och dokumenterad utbildning samt arbetat några år självständigt inom yrket och tjänsten du söker. Körkort och förmågan att hantera svenska i tal och skrift är ett krav. Du trivs med varierade arbetsuppgifter, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig
ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi har en stor gemenskap, man är en i gänget och är delaktig i utvecklingen av företaget. Man syns och hörs i organisationen och har alltid nära till beslut. Vi som arbetar hos Stockholms Elektriska tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet flera gånger om året.

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer