Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Företaget utökar sin verksamhet och söker nu en ytterligare duktig servicetekniker till Solna.

Som tekniker hos PRIMÄR kommer du att arbeta med felavhjälpning samt installation i bas- och fastighetsnät, svepmätningar samt dokumentation i koaxialnät. Du kommer att jobba under stort eget ansvar och självständigt lösa problem som uppstår. I arbetet kan beredskapstjänstgöring ingå.

Kvalifikationer
– Några års erfarenhet av koaxialnät, inom installation och service 
– B-körkort 
– Svenska i tal- och skrift 
– Meriterande om du är certifierad fibertekniker eller BMF2 certifierad

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och pålitlig. Du kan jobba självständigt, trivs med att arbeta i team och är duktig på att leverera bra lösningar. Du är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik i ett starkt bolag som har sin fokus på kvalitet och utveckling. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för en god stämning och har roligt tillsammans. Hos PRIMÄR har du alltid nära till beslut, möjlighet att påverka ditt eget arbete och blir hörd.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar PRIMÄR Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ronja Ekenryd tel, 08-510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt!

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert