Specialistläkare i allmänpsykiatri

Logotyp

Specialistläkare i allmänpsykiatri

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Arbetsuppgifterna består primärt av bedömning, diagnostisering, utredning och behandling av patienter med pågående specialistpsykiatrisk kontakt samt kontakt med vårdgrannar och berörda myndigheter. Samarbetet med dessa är välutvecklat och verksamheterna är lokaliserade i vår omedelbara närhet. Läkaren har sin grundläggande hemvist i sin specifika enhet men kan vid behov bli delaktig i tillfälliga insatser inom hela verksamheten. Mottagningen är öppen under kontorstid med arbetstid till 19.00 någon dag i veckan och läkarna har ingen jour- eller beredskapstjänst

 Vi söker en specialistläkare inom allmänpsykiatri och erfarenhet av att arbeta inom psykiatrisk öppenvård är meriterande. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Förmåga att prioritera sina arbetsuppgifter värderas högt liksom en beredskap att anpassa sina insatser, även utifrån hastigt uppkomna behov och förutsättningar.

 Vi erbjuder

Vill du utvecklas i ditt yrke som psykiatriker? Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom olika diagnoser och mycket av diagnostiseringen sker i team. Är du intresserad av forskning finns även möjlighet till det. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning.

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08-510 603 87. 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer