Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Cedervall arkitekter är alltid lyhörda, och vi hjälper våra kunder att definiera deras behov och krav för att leverera effektiva, funktionella lösningar och god arkitektur för komplexa publika miljöer. Vi har en större bredd och djupare kompetens än någon konkurrent, samtidigt som vi behåller den lilla byråns informella struktur och direkta kommunikationsvägar för att rationalisera produktionen och kunna erbjuda marknadsledande priseffektivitet.

Vi växer och söker nu en

Vi växer och söker:

Handläggande ArkitektSom Handläggande Arkitekt hos Cedervall Arkitekter kommer du att vara ansvarig för projekt och arbeta från idé till färdig byggnad. Samordning och ledning kommer att vara en stor del av tjänsten, likaså förmedla kunskap och driva utvecklingen framåt i ditt team.

För att lyckas i denna roll ska du ha 5-10 års erfarenhet i branschen samt erfarenhet av Revit. Vidare ska du ha en stor förståelse för byggprojekt. Du ska vara utbildad arkitekt och ha god förståelse i svenska i både tal och skrift.

Som person är du är noggrann, driven och positiv.

Medverkande ArkitektVi söker också medverkande arkitekt med några års erfarenhet som kan arbeta i Revit.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med ett stort kontor och många duktiga inspirerande medarbetare. Det finns stora utvecklingsmöjligheter internt hos oss. En platt organisation med högt i tak och stora möjligheter att påverka. Du kommer att arbeta i många roliga och inspirerande projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08-510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert