Låsprojektör

Logotyp

Låsprojektör

BBGRUPPEN i Stockholm expanderar och söker till Kistakontoret en

Låsprojektör

Som låsprojektör kommer du till största delen arbeta i bygg- och fastighetsbranschen men du kommer även att arbeta mot såväl kommunala som statliga och privata bolag/företag.

Du kommer att arbeta med följande; Sköta kundkontakter via telefon, mejl och övrig säljkorrespondens som låsscheman, ritningar och andra specifikationer. Projektera samt vara behjälplig med övriga bygghandlingar gällande dörrbeslagningen samt hela flödet vad avser underentreprenader. Ansvara för, gemensamt med övrig personal och säljarna på fältet att offert- och orderhanteringen sker på ett optimalt sätt.

Vi söker dig som har arbetat några år med försäljning alternativt konsultation/rådgivning. Det finns lite av entreprenörsanda i dig och ett naturligt intresse för bygg- och fastighetsbranschen. Du inser vikten av bra kundservice och att du därmed är en del av BBGRUPPENs varumärke.

Som person är du strukturerad, flexibel, noggrann och tycker om att både kommunicera och bygga relationer med såväl interna som externa kunder. Du tycker om variation i arbetet med många olika typer av projekt och kundkontakter.

För tjänsten gällerB-körkort
Det är meriterande med erfarenhet av lås alternativt bygg- och fastighetsbranschen samt någon form av teknisk utbildning. Det är även meriterande om du arbetat med bygghandlingar och ritningar och har kunskaper från låssmedsyrket.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en marknadsledande företagsgrupp. Utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö med erfarna kollegor och utmanande projekt.

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Joakim Ringström, tel 08 510 603 89. Skicka din ansökan till joakim.ringstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer