Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

Området Mät & Test växer kraftigt med en försäljningsökning på över 30 % det senaste året. Därför söker vi

Teknisk säljare till vårt säljkontor i Göteborg

Till tjänsten hör att utveckla Amteles försäljning och marknadsandel inom området Mät & Test. Redan idag finns en mycket stark kundbas och lång historik men potentialen att växa vidare är mycket stor. Du kommer att föra tekniska och kommersiella diskussioner med kunder och leverantörer samt hjälpa kunderna med lösningar på tekniska problem och/eller specifika komponentbehov. Till produktsortimentet hör bl.a. instrument för kalibrering av tryck, flöde, temperatur samt sensorer för att mäta tryck, kraft, flöde, position och nivå. En avgörande del är att utveckla Amteles erbjudande inom tjänsten kalibrering. Målgrupper är verkstadsindustri, processindustri, kalibreringslab och konsultgrupper.

Försäljningsområdet är södra Sverige och antal resdagar per år är ca 100.

Vi önskar att du är driftig, självständig och försäljningsinriktad. Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av B2B försäljning inom t.ex. processindustri, tillverkningsindustri, försvar eller flygindustri. Produktkunskap och kontakter inom branschen för givare, kalibrering, mätteknik, hydrologi och miljöteknik är meriterande. Dokumenterad bakgrund som mycket framgångsrik säljare är ett måste och kunskap i engelska behövs i samarbetet med internationella leverantörer och kunder.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön, bonus, tjänstebil samt förmåner. Ett intressant och självständigt arbete i ett lönsamt företag, där tillväxtmöjligheterna är stora. Du har möjlighet att utveckla både produktsortimentet och din tjänst utifrån ditt eget engagemang och din erfarenhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Amtele med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer