Inköpare

Logotyp

Inköpare

I mer än 10 år har JFD Sweden AB byggt och utvecklat marina specialfarkoster. Flaggskeppet är en över 10m lång snabbgående motorbåt som kan färdas både på och under ytan.

JFDS är ett helägt dotterbolag till JFD Ltd med huvudkontor i Glasgow, Skottland. Moderbolaget har i 30 års tid levererat ubåtsräddningsutrustning till mer än 20 länder på fem kontinenter.

Våra produkter är fyllda med innovativ teknik och mängder med kreativa lösningar för att klara miljön i undervattensläge. Skrov byggda i kolfiber, dieselmotor/vattenjet, lithiumbatterier/trustrar, hydraulik, pneumatik samt ett sofistikerat navigations- och informationssystem. Produkterna säljs främst på export. Vi är lokaliserade på Rindö Marines varvsområde nära färjeläget mot Vaxholm.

Just nu växer vi och söker en

Inköpare

I rollen som Inköpare kommer du arbeta med att handlägga samt stödja våra konstruktörer och ingenjörer i inköpsprocessen. Du ska även jobba aktivt med leverantörsbedömningar och förhandlingar. I rollen ingår även ett kontinuerligt arbete för att bättra inköpsprocessen. Du ska ta en aktiv roll att jobba med bolagets medarbetare för att i inköpsprocessen skapa bra förhandlade priser samt skapa hög leveranssäkerhet från våra underleverantörer.

För att lyckas är du en erfaren inköpsansvarig. Då inköpen rör komplexa system, ser vi gärna att du har ett brett tekniskt kunnande, gärna inom marina applikationer. Därtill har du erfarenhet av att utveckla processer enligt, ISO 9001:2008. Meriterande är dom du har tidigare har arbetat med Visma Administration.

Som person är du självgående, engagerad och ansvarstagande, trivs med att arbeta i team och kan hantera en varierande arbetsmiljö. Du tycker om att tillsammans med personal i produktionen arbeta fram förbättringar och medverka vid införandet av dessa.

Vi erbjuder våra medarbetare goda anställningsförmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar James Fisher Defence Sweden ABmed rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert