Systemutvecklare

Logotyp

Systemutvecklare

IT Stockholms vision är att erbjuda våra kunder effektiv och lönsam utveckling, integration och förvaltning av sina IT-system. Detta möjliggörs med stöd av våra erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare.

IT Stockholm har sedan starten vuxit av egen kraft och drivs med god lönsamhet och med långsiktiga kundrelationer i fokus. Vi sysselsätter ett 40-tal personer.  

Vi växer och söker nu en systemutvecklare med specialisering på Java och Open Source. Som systemutvecklare hos oss blir du uthyrd som konsult till etablerade kunder med bra belägenhet runt om Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna berör det mesta inom systemutvecklingsprojekt som analys, design, arkitektur, programmering och förvaltning. Trivs du i en flexibel och social roll där inget uppdrag är det andra likt och bemästrar de tekniska aspekterna, kan du vara vår nästa medarbetare.

För att lyckas i rollen har du har minst tre års erfarenhet inom Java och agil utveckling. Du skall behärska ramverk som Spring och Hibernate. Antagligen har du även arbetat med open sourcetekniker som exempelvis Tomcat, MySQL, Git, IntelliJ, Hudson, Maven och Linux. Det är även meriterande om du har en eller flera Javacertifieringar. Vidare tror vi att du är lösningsfokuserad med ett driv att prestera både självständigt som i team.

Hos IT Stockholm är erfarenheten hos konsulterna lång. Vi jobbar mot fyra ledstjärnor som präglar vår attityd mot kollegor och uppdragsgivare. Dessa är Hängivenhet, Ödmjukhet, Professionalism och Tillgänglighet. Brinner du att jobba som konsult med kunden i fokus och dessutom vill du som vi ha kul på jobbet! Då ser vi fram emot din ansökan, välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck , tel 08 – 511 617 43. Skicka din ansökan till  karin.back@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert