Projektledare

Logotyp

Projektledare

Storstadens Rör AB med kontor i Nacka startades 1989, och är ett rörentreprenad och serviceföretag. Vi är idag 22 medarbetare och arbetar med entreprenader, inom värme, sanitet och komfortkyla. Huvudinriktning nyproduktion bostäder, samt kontor, sjukhus, butiker och skolor.

Vi är medlemmar i VVS Företagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi har kollektivavtal.

Storstadens Rör AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker:

Projektledare

Som Projektledare hos Storstadens Rör AB erbjuds du en tjänst med stor variation med arbete mot stora etablerade byggare.

För att lyckas i rollen har du dokumenterad erfarenhet inom branschen som arbets- eller projektledare. Körkort är ett krav och svenska i tal och skrift. Som person är du driven, social och lyhörd. I denna roll tror vi att du är idérik och självgående. Du tycker om att driva egna projekt och trivs i en tjänst med stor variation och ansvar.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete under ansvar hos ett medelstort företag som arbetar med arbetsmiljö och personalvård. Storstadens Rör AB arbetar för att samtliga medarbetare ska trivas, vilket har medfört väldigt låg personalomsättning. Den pågående utvecklingen innebär stora möjligheter för rätt person att växa med företaget. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel 08 – 511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.sesnarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer