Larmtekniker

Logotyp

Larmtekniker

Om företaget: Nacka Lås & Larm AB erbjuder helhetslösningar inom lås, inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kameraövervakning. Det arbetar idag 22 personer i företaget som servar privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar, industrier och kommun runt om i Nacka med omnejd.

 

Vår erfarenhet och kunskap ger våra kunder trygghet och säkerhet – både idag och i framtiden.

 

Vårt mål är att ge kunderna en tryggare tillvaro. Som leverantör måste vi hela tiden uppdatera oss inom vårt arbetsområde, vilka lagar och regler som gäller samt aktivt arbeta för att förbättra våra produkter och tjänster.

Vi söker nu en erfaren larmtekniker inom inbrottslarm, passersystem och CCTV.Som larmtekniker består dina arbetsuppgifter av installation, driftsättning, dokumentation av utförda tjänster samt service. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av liknande tjänst. Du är bekväm att arbeta med produkter från blandanat RCO, Paradox, Galaxy, Hedengren, Teletec och Siemens/Bewator. Kunskaper i CAD är meriterande. Du är svensk medborgare och behärskar svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Som person är du ordningsam, flexibel och ansvarsfull. Du bör vara social och ha lätt att prata med människor du mycket kundkontakt ingår i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där det är högt i tak och korta beslutsvägar. Konkurrenskraftig månadslön, servicebil, avtalspension och sjukvårdsförsäkring är en självklarhet.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer